17 May 2011

kenapa????????????

huhuhuhuuhuhuh banyk benda aku nk tanye kat diri aku sebenarnye,,,,,,
tapi sibuk dengan exam kan,,
 so aku x dapat jawab lagi la soalan yang bersarang dan makin berhabuk kat kepale aku nie,,,,,,,,,,,,,, hohohohohohohhohohohohohoho
kenape
kenape
kenape??????
2 persoalan aku selame nie,,
huhuhuuhuhuhuh
x de la........
xde pape pon cume selalu sangat org tegur pasal mate aku,,,,,,,,,,,,
balik bilik tgk2 cermin nk kte mate mcm barbie doll jauh sekali,,,
sepet jugak,,,,,,,,,,,,,,,,,,
pernah sekali 2 ..
bukan sekali la
banyak2 kali la,,
ade sorg mamat 2 tegur
pakai lens jenis pe?
nmpk bersinar je mate 2,
siap suh aku bukak lens ag depan ye,,(mengom punye org,,,nk bukak lens mcm mane lau x pakai),,,,,,,,
ceh,,, ayat ngorat baru zaman sekarang ke?
sory la aku niee ketinggalan zaman sikit bab2 ngorat nie,
lame dh x kene ngorat,,,
aku nie contact lens pon x reti nk pakai......
mcm mane nk reti ,,, lau x de, huhuhuhuuhuh
tapi selalu aku kene tegur mesti org akan kate..
pakai bulu mate palsu ke?
x pon akan kate,,
leh x tolong ajar pakai bulu mate palsu?????
bulu mate palsu pon x de,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mcm mane nk pakai...
bile tgk2 balik n nk perasan sikit,,,
x de pape yang menarik pon,, cam biase je,,,,,,
tapi aku lau basuh muka 2 sambil bukak mata..
sebab 2 kot mata aku bersinar2 mcm minum inershine 2....
sebab aku rase time basuh muka time bukak mata 2 dapat cuci sekali bebola mata aku nie..
lau bulu mate panjang 2 x tau la, aku pakai maskara mcm biase je,,,,,,,
1 ag yang sentiasa menjadi tanda tanya aku nie..
pencuci muka aku selalu je cepat abis...........
mmg aku yang guna banyak ke????
atau lam pack 2 ye letak sikit ke??????
nk kate muke aku nie licin.
omg!!!!!!!!!!!! x same sekali,,
parut2 n jerawat banyak,,,,,
tapi
tapi,,
tapi,
aku rase mcm pakai pencuci 2 kongsi 2 org,
cepat sangt habis.........
skrub muka aku aku lagi a
bkn cepat abis tapi lesap terus,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aku tersilap letak ke?????????
atau ade org pnjam nk wat contoh nk p beli kat watson 2 tapi terlupe nk pulangkan balik??????????
bukan sekali..
bukan 2 kali
tapi dah banyak kali terjadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 baru secara fizikal org duk perhatikan aku,,
 x termasuk sifat n sikap lagi 2..
2 nanti aku citer laen ye,,,
pas nie pe nk jadi plk x tau la,
kite wait n c je la..........

ps: kadang2 terperasan jugak aku lau org duk perhatikan aku je,,
glamer ke aku???
(x de kot, cube tanye sape kenal aku x)
comel ke aku????
( oh tidak!!!!!!!!!!!!! stop2 ramai ag yang beratur kat depan aku yang layak dipuji comel)
kadang2 susah bila berhadapan ngan org yang mempunyai PHD nie,,
aku x kesah pon lau nk puji ,,
tapi lau setakat nk sindir2 aku x yah la,
aku pon sedar diri,, aku nie x se cantik org laen,,
aku nie biase2 je,,,,,,,,,,,,,
aku x kacau hidup sape2 pon,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...