19 December 2011

GADIS BLOGGER KZNABIHAH BOUTIQUE

sedang syok2 duk berjalan2 di blog orang tetibe terlepak kat butik KZNABIHAH 
selalu gk jenguk2 blog nie,, 2,2 blog saye follow.
blog cik bihah saye follow.
blog KZNABIHAH pon saye follow
walaupon jadi silent reader je.
tapi ske jenguk2 blog2 nie..
ske tgk baju2 n skirt2 yang comel2 kat blog nie.
pasang jugak cita2 nk borong2 nk beli tapi x de pendapatan yang kukuh lagi nk borong2 nie.
terase nk join je contest yang diorg anjurkan..
x susah pon nk join ..
syarat2 nye pon senang je...
mestilah berumur 15-27 tahun 
ade blog sendiri
pas 2 tag 3 kawan2 kite..
hadiah nye pon leh tahan..
untung sabut timbul..
untung manusia siapa yang tau..
kot2 la rezeki kite 
mane tau kan.
kan.
kan..
 sebab pe saye nk jadi gadis blogger KZNABIHAH ???
ermmmmmmmmm sebab pe er???
jap2 nk pk jap.....
( susah jugak er nk bagi jawapan)
sebabnye 
sebabnye
sebabnye saje2 nk mencube nasib..
x cube x tau kan,, kan,,kan...


maaf la gambar saye comot2 je..
tapi nk letak jugak..

(terdapat sedikit kesalahan ejaan pada gambar. baru perasan, hehehe)



( nie lagi comot.. gambar mase dinner)

nak join??
jom pakat ramai2  terjah blog nie
EffaStorage

ok saya tag 3 orang


6 comments:

  1. tq sebab tag Lyeen..ok.insyaalah Lyeen join ok..:)

    ReplyDelete
  2. gambar first sweeettttt sgt. >.< goodluck ya!
    jom singgah
    http://hisomi.blogspot.com/
    thanks ;)

    ReplyDelete
  3. tanx,, malu plk heheheheheh ok nnti saye singgah,, tanx sudi singgah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...